august 2011

Fra topp til tåRolig morgen

Noen dager er bare litt deiligere en andre.
I dag var en slik dag. Jeg kunne sove litt lengre, selv om det er mandag. Så drar jeg inn for å møte en venninne i sentrum. Her setter vi oss ned på en myk stol med et gammelt bord og bare skravler i vei.
Litt utpå formiddagen tok jeg en tur innom jobb for å ha et kundemøte. Man må ha litt fordeler med å være selvstendig næringsdrivende ;)

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Det største jeg har opplevd

Det er ikke lett å skulle velge ut bare en ting som er det største. Jeg har opplevd store gleder og store sorger. Det har vært nye familiemedlemer som har blitt født, jeg har hatt nær familie som har overlevd kreft, jeg har hoppet i fallskjerm, jeg har vært med på noen opplevelsesrike program, jeg har danset med krokodiller, jeg har rett og slett opplevd litt.

Likevel er det året 2005/2006 jeg husker best. Det er noe av det støreste jeg har opplevd. Det er en opplevelse som stadig dukker opp i hodet mitt, og om jeg ikke tenker på det daglig, så er bildene der.
Det året reiste jeg i Australia. Jeg levde enkelt og primitivt i en liten bil, men likevel har jeg aldri hatt det så bra.


// Den fantastiske bilen en 84-modell, Toyota Hiace Campervan. Det perfekte bosted i et års tid. Med registrerings nr RAS 385. Bare at den var et "ras" føltes litt risikabelt å kjøre rundt i ;)

 

Her er bilen jeg bodde i, og det kunne ikke vært bedre :)
Vi jobbet litt og reise litt og stoppet litt og levde litt. Det var vel det som var så kjekt, ofte ble ting tatt litt på sparket. Vi hadde ingen plan om når vi skulle være hvor. Hvis vi fant et sted vi likte godt ble vi værende noen dager.
Det var vel det man kan kalle det gode liv, å leve så enkelt, ingen stress, ingen tidsklemme, bare livsnyting.
 

 

 

 


Klikk her for å se hvordan du kan vinne drømmeturen!

I går var det lørdag

I går var en fin, fin lørdag. Det var noe å gjøre fra morgen til kveld og var veldig koselig!
Det begynte med at jeg sto opp tidlig for å dra på loppemarked. Høstid = loppemarkedtid, og jeg stiller så klart opp.
Fine Augustservise fra Figgjo ventet på å bli kjøpt av noen.

Jeg synes denne brødristeren så så ensom ut, så jeg tok med en hjem.
På ettermiddagen møtte jeg mamma i Oslo, og vi dro for å se West Side StoryChateau Neuf.
Etter forestillingen dro vi til Yayas, som var full av lys....

...her drakk vi øl med tigersmak og spiste deilig thaimat.
Plutselig var det blitt sent på kvelden, og mamma måtte rekke bussen hjem, mens jeg fant et tog som gikk i min retning.

Så i går var det lørdag....

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Jeg avslører min hemmelighet

 

For litt siden fortalte jeg at jeg hadde en del på programmet og mye som skulle gjøres. En av de tingene er at jeg har startet et lite fotobyrå. Det er veldig gøy og veldig spennende! Det er enda en del ting som skal gjøres, men jeg har hvertfall fått registrert bedriften i Brønnøysundregisteret.

Nettsiden er ikke oppe og går enda, men jeg har opprettet en facebookgruppe. Meld deg gjerne inn her, snart skal jeg ha en spennende konkurranse. Så følg med!
Monsterfoto skal byrået mitt hete. Jeg tar bilder av små monstre, men også andre personer ;)Så når du nå skal ta bilder av famliien, barna og til julekortet, vet du hvem du skal kontakte ;)

 

 

 

 

Reis tilbake i tid med vintage

I går hadde jeg en vintage photoshoot sammen med Kine. Masse flotte bilder ble tatt til missM vintagebutikken på Epla.
De siste gangene har jeg syntes det har vært litt kjekt å ha med ekstra accsesories til fotograferingen. Denne gangen hadde jeg tatt med noen kofferter som passet godt inn! Det ble et reisetema.

Jeg har ikke rukket å redigere alle bildene enda, men har fått noen plagg ut i butikken. Og mer vil komme etter hvert i løpet av denne og neste uke. Masse fint å glede seg til! 

 

Jeg trenger ipad apps

Forje uke fikk vi ipad på jobben! Yeeee, det er så morro atte :D
Nå har jeg lekt meg litt på paden, spilt mye Angry Birds. Som er veldig gøy i stort format, og lastet ned en del apps.

Fine og ny med inngravert navn og greier :D
Men jeg trenger flere morrosaker og putte på paden min. Vet du om noen apps man bare må ha?
Helst de som er gratis, men er det noe bra så kan jeg betale noen kroner for det.Men vi har jo så klart ikke kjøpt ipad på Pur Design for å bare ha det gøy og spille Angry Birds. Det er veldig greit å ha når vi skal ut til kunder for å presentere arbeidene våre. Vi har en liten portfolio liggende. Samt at vi viser skisser til nettsider og lignende.

Uansett, nå er jeg ikke på profesjonelt plan, nå er jeg på moroplan. Med spennende, interesante, brukbare og morsomme apps jeg kan legge til!

 

 

 

 

 

Wenche & Uma the dog

I går hadde jeg en kjempemorsom photoshoot sammen med Wenche og hennes hund Uma. De lekte seg i åkeren og stilte opp på alt av mine ønsker som fotograf. De var jo drømmeparret å jobbe sammen med. Selv om det er en stor utfordring å jobbe med en hund. Da de som oftest er litt mer opptatt av godbitene de blir frista med en faktisk å stille opp på bildene ;) Men utfordring er gøy, og bildene ble bra!

Da vi kom tilbake lå denne lappen i frontruta. Ups... Skal ikke parkere her igjen, sorry!

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

Ilse Jacobsen = støvler

Alle har vel kanskje sett støvlene til den danske designeren Ilse Jacobsen. Støvler har vært inn de siste årene på høsten, og jeg liker det. Støvler + regn = sant.
Særlig Ilse Jacobsen støvler har jeg sett mye av, det er jo ikke så rart, med det stilige designet hun har på fottøyet sitt. Nå gir mammadamebloggen bort et par støvler. Wohoo :) Gjett hvem som har lyst på de?!?! Det er meldt mye regn i høst, så de er hjertelig velkommen i hus!


//Bildet hentet fra mammadamebloggen.

Du kan også bli med i trekningen med å gå inn på bloggen til Mammadamen.

 

 

 

 

 

Min døden nær opplevelse

I vår ble jeg ansatt på Asker treingssenter. Her skal jeg ha sykkeltimer. Men pga sommer og mye /lite som skjer da har jeg ikke helt begynt å jobbe ordentlig enda.
I går hadde vi høst kick-off. Det vil si at vi gikk gjennom høstens timeplan, får litt info og annen opplæring, og skal vi trene...
...sammen!

OMG, jeg trodde jeg skulle dø. Vi gikk gjennom alle de nye timene på planen. Det var riktig nok bare 10-15 min av hver treningstime. Men til sammen så ble det to timer intens trening. I tillegg er det helt for "jævlig" å trene sammen med en instruktørgjeng. Alle er så sykt inteste, alle har jo så sykt bra kondis og alle skal være bedre en de andre. Eller en siste er kanskje ikke helt sant. Det var vel heller jeg som prøvde å være bedre en de andre. Eller nei, ikke bedre en gang, jeg prøvde bare å holde følge med de andre.
Så jeg var ganske greit sliten og sov godt i natt ;) Men det var gøy, trening er jo morro!

 

 

 

BILDET ER SENSURERT

 

 

 

Hjemmelaget (eddik)vaskemiddel

Jeg er ofte innom bloggen til Heidi og hennes Erkjennelser. Hun lever det "enkle" liv. Jeg liker hennes livsfilosofi og måten hun har valgt å leve på. Hun prøver å lage mye av det hun trener til hjem og hus selv, både når det kommer til mat, vaskeprodukter og andre "huslige" ting.

Sist jeg var innom hadde hun laget sitt eget sitrusvaskemiddel. Av rett og slett eddik og eksotisk frukt. Fyll et klass med skall fra appelsin, sitron og f.eks grapefrukt. Fyll så opp eddik til trekvart av glasset er fylt, skur på lokket og la stå i vinduskarmen i ca 3 uker til eddiken har fått farge som er nært skallet.

Eddik skal vist være veldig bra for å få bort dårlig lukt på klær, så dette fant jeg ut at jeg måtte jo prøve. Akkurat nå står et glass med sitronskall og eddik i vinduskarmen på kjøkkenet mitt. Jeg hadde bare sitron liggende, så da ble det slik. Funker dette kan det hende jeg tar med litt andre frunkter neste gang.
Siden jeg kjøper en del vintageklær kan det være litt "tung" lukt i noen av plaggene. De kan ha ligge lenge på loft, i skap eller ekster som setter litt lukt. Da kan man ha litt eddik sammen med skyllemiddelet, dette fungerer overraskende bra. Det funker også på treningsklær som kanskje har fått litt vond lukt på seg.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

Prosjektnytt

Akkurat nå skjer det en del ting i livet mitt. Ting som gjør at jeg må prioritere litt andre ting en blogging, men det er bra ting, så det er bare gøy :)
Jeg har jobbet og drevet Pur Design i et år nå. (sammen med to andre jenter) Det har vært gøy, og mer morro skal det bli. Men når man er i startfasen på en bedrift (startfasen er 2-5 år, så vi "starter" enda) må man ha litt ekstrainntekter med andre jobber. Jeg har nå sluttet i en ekstrajobb jeg har hatt i mange år, fått et par nye ekstrajobber, og holder i tillegg på å starte et eget prosjekt til. Alle slike ting tar tid, man blir litt sliten og "forvirret" med alt av papirer som skal sendes inn og holdes orden på. Men morro er det så klart. Gleder meg til å fortelle om mitt nye prosjekt som skal være oppe å gå om ikke så alt for lenge!

En ting er sikkert, sommerferien er hvertfall over ;) 

SOMMERSALG -50%

Jeg har 50% avslag på en mengde varer i vintagebutikken min. Må rydde unna for høstnyhetene som kommer hvert øyeblikk!
Eier du ikke vintage enda? Nå har du mulighet til å finne deg et flott plagg til en rimeligere penge :D

TA EN TITT DA VEL :D

 

 

 

 

Jeg macher...

...tilfeldig?

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

BryllupsgjestenI går var jeg i bryllupet til Solveig og Morten. De var så fine og bryllupet var helt fantastisk!
Solveig hadde på seg nydelig kjole med masse blonder og "diamanter". Hun var så vakker som bare en brud kan bli.
Jeg var med for å ta stemningsbilde under festen, og knipset avgårde. Nå håper jeg mann og kone blir fonøyd med bildene jeg tok. Holder på å gå gjennom dem i dag, for litt enkel redigering før de blir sendt avgårde!

 

 

 

...og vi feiret og feiret

På lørdag feiret vi frøken Glitter sin store dag. Men det var jo nå på onsdag selve dagen var. Og man kan jo ikke bare la en bursdag gå forbi uten å gjøre noe hyggelig. Så feire tre dager til ende skulle vi jammen gjøre.
Vi stilte opp på Bugges i Markveien hvor de serverte oss tapas og annen god mat. Her prata og koste vi oss, og Wenche fikk enda mer oppmerksomhet og enda flere gaver (tror jammen jeg har lyst til å bli 30 år en gang til, for det er jo så hyggelig)
Etter maten vanket vi oppover veien til Aku Aku, her skullle vi bare ta en drink før vi tok siste toget hjem. En drint ble til to, to drink var veldig godt og ja.... Plutselig hadde siste toget gått. Men hva gjør vel det, vi hadde en superkoselig kveld. Gratulerer med dagen som var frøken Wenche. Nå kan vi ikke feire mer, for jeg er sliten ;)

 


Jeg fant en morsom app til telefonen min. Pocketbooth heter den. Vet ikke om den fungerer på andre telefoner, men jeg har en Nokia N8. Veldig morro hadde vi hvertfall med denne aplikasjonen :)

 

 Utfordringen

Jeg fant ut at Hege - som kanskje gjør ting til helga, hadde utfordret meg...
Egentlig liker jeg ikke utfordringer på bloggen, men denne var bare for morsom for min del, så jeg måtte bare være med.

 

"Utfordring: Mitt kjøleskap er lastet med:"
  • Ta bilde av kjøleskapet ditt. (Inni, ja..)
  • Skriv 10 ting du alltid har i kjøleskapet.

 

Ja akkurat, kjøleskapet. Jeg har vel kanskje Norges kjipeste kjøleskap. Utenpå er det fint altså, det er bare innholdet som til tider kan være litt deprimerende. Det er sånn ca aldri noe i det, og nå når jeg skulle ta utfordringen så var det så klart et par ting inni der, mer en det er til vanlig hvertfall. Og skriv 10 ting du alltid har.... eh.... oi. Ja, er det så mye som 10 ting inni der nå da tro?
EDIT: og nå er skapet mye fullere en det bruker å være, en venninne kommenterte dette bilder. "Oi, så mye det var inni der nå" Så ja. Jeg har Norges kjipeste kjøleskap.

 Det som alltid er i kjøleskapet mitt:


#1. Ketchup og sennep.
Ser jo til min store glede at jeg har 3 forskjellige typer sennep stående. Og grunnen til at det alltid er der, er for at det aldri går ut på dato. Jeg liker ikke ketchup en gang.

#2. Jarlsberg
Dette er favorittosten min, det er ikke bare favorittosten, men favorittpålegget. Jeg kommer aldri til å gå lei av ost.

#3. Egg
Jeg spiser mye egg. Mye for at jeg prøver meg på lavkarbo sånn jevnt og trutt gjennom året. Men også like mye for at jeg faktisk liker egg og det er jo genialt. Man kan jo tilberede de på hundrevis av måter.

#4. Øl
Dette nevner jeg for å være tøff, og for å få litt mer på lista mi, jeg begynner nemlig å gå tom... Grunnen til at det er litt øl der nå er for at det var fest forje helg, og vi klarte vist ikke å kvitte oss med alt. Like greit da har jeg til neste fest :)

#5. Grønnsaker
Jeg prøver alltid å ha en mix av grønnsaker neders i skuffen på kjøleskapet. Gjerne litt variert, for har jeg lite mat er det alltid godt å mikse sammen noen grønnsaker. Enten til salat eller om de må varmes opp i en panne. Akkurat nå var det bare løk og sitron der, så det hadde ikke blitt rare greiene uansett hva jeg hadde bestemt meg for å lage egentlig...

#6. Kaviar
Ja dette er jo så klart til eggene da på pungt 3.

#7. _____________
Nå har jeg sluppet helt opp for ting.... Sleit skikkelig bare med de tre siste til nå....
Men kom gjerne med forslag til hva jeg burde hatt i kjøleskapet mitt hele tiden.

 

 

 

 

 

 

VindmøllegledeFant denne i en barnebutikk i Nice. Jeg ble så glad og hadde så lyst til å ta den med meg hjem!
Men vindmøllen var litt for stor, så den får heller glede noen andre med sine farger. Den lille derimot var litt mer koffertvennlig....

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------
Liker du bloggen min?
Følg meg på Bloglovin og Facebook

 

 

 

 

En 30 års dag går ikke forbi i stillhet

På onsdag blir min kjære, fine venninne Wenche 30 år. Egentlig skulle ikke dagen feires med brask og bram fra hennes side. Men vi kan jo ikke la en slik stor anledning gå forbi i stillet. Så jeg samlet sammen søte jenter, som alle var enige om at frøken Glitter fortjente noe spesielt på dagen sin. Jeg bestilte godt vær, og dro med alle sammen opp til Semsvannet hvor vi la ut pledd, hengte opp vimpler, ballonger og satte ut masse telys.
Så var det bare å hente bursdagsbarnet for å få henne også på plass!

Kvelden ble fantastisk fin, og vi koste oss til det ble mørkt på himmelen og rått i gresset.
Sommerferie i Norge er det beste

Jeg dro en liten tur på ferie. Uten internett, bare for å slappe av. Det har vært utrlig deilig:)
Været har vært fantastisk , og med badetempratur på 25 grader pluss. Hvem trenger vel å dra til syden?

 

 

 

 

 

 

missM

missM

30, Asker

Hver dag består av små eventyr, ser du dem? Jeg ser mine gjennom kamera, iført en kjole fra en tid som ikke lenger finnes. På kjøkkenet med respatexbord oppstår det herlige spiselige kreasjoner. Mens jeg av og til tar en reise til det ukjente. Alle bildene i bloggen er tatt av meg © (med mindre annet er oppgitt) Bare å spørre hvis du ønsker å bruke dem til noe.

Kategorier

Arkiv

hits