august 2012

superfjortis - kino - venninne"nostalgi"

Jeg har vært på kino...
Herreguuuuuuud, herligheeeeeeet, vææææææææ!
Det var som jeg var 14 år igjen og så Keanu Reves i "A walk in the Cloudes". Det skal nevnes at jeg var sykelig opptatt av Keanu Reves på den tiden jeg var 14 år. Jenterommet var ikke bare dekorert, men tapesert av hans ansikt (og kropp) i form av plakater og utklipp.

Denne gangen så jeg "Magic Mike".
Jeg kjente alt 10 minutter ut i filmen at fjortisen i meg brøt frem.
Filmen var dårlig som bare det, uten store handlingen. Men samme f... med handlingen, det var jo verdens deiligste mann som spilte i den... Det er som med en prornofilm, hvem trenger handling, det er jo noe annet man har kommet for å se på. For de som ikke har sett eller hørt om filmen, handler den om mannlige strippere. Det er egentlig det man trenger å vite, resten går av seg selv. Hovedrolleinnhaveren, Channing Tatum, hadde noen helt syke moves man bare kan drømme om å få oppleve. Jeg mener da så klart dansemoves.

Jeg og Wenche, som jeg forresten også så "A walk in the clouds" med. Holdt begge på å skli ut av kinosetene våre. Det var rett hjem å laste ned bilder fra nettet. Jeg skal ikke en gang si hva jeg har som skjermsparer på telefonen min nå.....
Hahahaha ;)PS. Neste tirsdag dro jeg for å se filmen en gang til....
Tragisk, jeg er en fjortis fanget i en trettis kropp.

 

 

 

vintage - blomstereng -bilder

Jeg synes det er kjekt å ta bilder som er litt arrangert og gjennomtenkt. Det er så klart ikke alltid man har mulighet til det når man booker fotografering, man vet jo aldri hvordan været blir. Likevel må man ta en utfordring. Da jeg og Wenche skulle ta disse vintageinpirerte sommerbildene var vi heldig med knallsol akkurat slik jeg ønsket det!


Se flere bilder fra shooten HER på monsterfotobloggen.

www.monsterfoto.no
www.facebook.com/monsterfoto

sommer - fest - vimpler - utekos

Hver sommer de siste 5 årene har jeg hatt sommerfest ute på platten min.
Det har vært så hyggelig, vi har vært knallheldig med været på 4/5 av gangene og har sittet ute til langt på natt og kost oss under pledd og stjernehimmel. Dette året ble ingen unntak. Til sommerfestene har jeg hengt opp lykter, lys og vimpler over alt. Jeg elsker vimplene, som søte Gina hadde laget til 30 års dagen min. De er "bare" av papir, men har fått brukt de mange ganger til flere festlige anledninger!
Vi spiste tapas og alle tok med seg en ting eller to hver. Veldig enkelt og greit med spleiselag til sommerkosen!
Hvor lenge kan man snylte på venninner?

Denne måneden er jeg blakk, jeg er alltid blakk, men akkurat nå er det bare fluelort i lommeboka...
Selv med tom-peng-pung må regninger betales, man må ha dopapir, mat og prøve å være litt sosial. Her kommer venninnesnyltingen inn i bildet; Jeg bare går på rundgang med hvem jeg spiser middag hos.
Ringer opp og sier; "Hei, hva skal du ha til middag i dag?"
Venninne: "Nei, ikke noe spesielt, tror bare jeg tar potetmos og...."
Jeg: "Nam, jeg elsker potetmos. Jeg kommer!"

Bankers! Så har man et par, tre venninner å bytte på, så merker de ikke at du faktisk snylter. De tror bare at du kommer på besøk for å være sosial. Her har du forresten slått to fluer i en smekk, mat og sosialt.
Og apropo sosialt. Kino er en hyggelig ting å gjøre sammen. Det har jeg også klart å snylte meg til. Hver tirsdag har Chess 2 for 1. De betaler en billett, du blir med gratis på billett nr 2, og har du litt lange armer så skal man vel alltids klare å snike til seg litt poppkorn også fra hun som sitter der med bøtta.

Så kommer det til dusjing. Vann er dyrt og såpe er dyrt.
Men null problem, bare innviter deg på besøk etter en felles treningsøkt. (Her kommer så klart middagen inn i bildet også.) Du dusjer bare hos din venn, såpe, shampo og alt klart er jo klart inne i dusjen! Barberblader er også dyrt.... Så bruk i vei tenker nå jeg ;)

Dopapir ble jo også nevnt i innledningen. Snylting er en ting, men jeg stjeler ikke fra venner....
Men hva er det man har kafeer til ;)


Tusen takk for maten frøken Wenche.

hits