november 2011

Twilight

I går var jeg på kino og så den siste Twilightfilmen.
Jeg må si..... ehem... Altså. Det er jo ikke bra filmer, så egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg ser de (eller jo jeg gjør det, Taylor Lautner i bar overkropp)
Men når det er sagt at jeg ikke synes filmene er de beste, så synes jeg dette var den beste av Twilightflimene så langt. Jeg synes de har forbedret effektene, måten vampyrene forflytter seg på ser mer "realistisk" ut, eller så realistisk det kan bli med vampyrer ;) De har også dempet hvite Edward litt, han er fortsatt blek, men han ser ikke ut som han har ramla nedi et spann med hvitmaling lengre. Kristin Stewart aka Bella, har ikke blitt så mye bedre skuespiller siden sist, men hun ser hvertfall ikke så mye ned i bakken og drar håret bak øret som hun konstant gjorde i de to første filmene!

Hadde jeg vært 14 hadde jeg garantert vært forelska i hele situasjonen.
Nå som jeg bare er 30 er jeg forelska i situasjonen bar overkropp.... ;)Ja nå holdt jeg på å glemme å vise grunnen til at man skal se disse filmene ;)
At han er litt ung har vel ingenting å si?
 

28 timer - mange opplevelser, liten tid

Det var ikke mange timene jeg og Stephanie hadde i Amsterdam, men likevel er det utrolig mye man rekker å gjøre på et døgn. Begge to hadde vært i byen før, så egentlig tok vi bare beina fatt og gikk rundt. Vi kjøpte billetter til CanalBus, som var sånn hopp av og på båt. Veldig greit, da fikk vi også litt informasjon over høytalerene i bussen mens vi fløt rundt i kanalene.
Vi koste oss masse disse to dagene, og her er ett lite bilderush.


Amsterdam er fylt med sykler, og mange pynter de så fint opp med blomster, bare det er god nok grunn til å bo i byen tenker jeg ;)Høye, smale bygninger over atl. Og sykler så klart :D
missM og Steph på tur

Og jammen fant vi ikke en kjmepe M og en kjempe S.Som nevnt var vi jo på Maria Menakonsert og koste oss, men etterpå gik vi ut for å oppleve Amasterdamske gater.

Her var det pyntet til jul og masse stemning, vi fikk kjøpt oss varm rødvin med urter, nesten som gløgg, men ikke helt. Det smakte hvertfall herlig jul av brygget.

Julekulene var på plass

og vi smilte

Vi måtte så klart ta en tur til Red Light District. Er man turist i Amsterdam så er det en opplevelse i seg selv, her er det ikke lov å ta bilder, så kamera var det bare å pakke bort.

Dagen etter møtte vi en gammel kjenning fra Amsterdam, han kjørte oss ut til vindmøllene så vi fikk sett de også før vi tok flyet hjem. Som sagt to opplevelsesrike og koselige dager.


 

 

I Amsterdam på konsert med Maria Mena

Jeg var så heldig å vinne konsertbilletter til Maria Mena konsert i AMSTERDAM!
Fly, hotell og konsertbilletter for to personer! Konkurranse i regi av Platekompaniet.

Konserten ble holdt på Paradiso, perfekte konsertlokaler i en ombygd kirke. Det er både vakkert, erverdig, god stemning og god lyd.
Maria Mena er jo ikke den artisten som har de mest "rocka" sangene. Men dama lager liv! Hun kommer på scenen og synger sine flotte, vakre sanger. Forteller litt historier om hver sang innimellom, og publikum er helt med fra første stund.Vi fikk perfekte plasser, drakk Nederlandsk øl, sang med og bare koste oss.


Da konserten var over gikk vi oss en tur ut i den Amsterdamska natta.
Flere bilder kommer i morgen :) 

Familiemonstere

I helga var jeg å fotograferte 3 familier samme dagen :)
Det gikk i ett, og var veldig kjekt og morro. Jeg elsker jobben min med å ta bilder.
Denne søndagene var en av de med så mye tåke. Litt gråvær er ingen hindring for å ta fine bilder, det er faktisk bare bra, for det blir ikke så skarpt lys. Tåken er bare med på å skaffe spenning og stemning.
Hos disse familiene ble det tatt litt bilder innendørs, før vi beveget oss utenfor.

Du finner Monsterfoto sin nettside her, jeg har en facebookside og så har jeg ambisjoner om å prøve meg på Twitter.

Familie 1

Familie 2

Familie 3Barneklær og godbiter

I helga var jeg en tur i Stavern.
Da stakk jeg også innom en kjempesøt barnebutikk, Superkid.  Det lille gule huset de holder til i er så intimt og hyggelig. De fører alle de kule barneklesmerkene, og ikke bare klær, det er også leker. Mye i nostalgisk stil, jeg elsker det. Dukkehus, treleker og andre morsomme ting. Så alt er ikke bare for de minste, det er også for voksne barn som meg ;)

Jeg ble helt forelska i denne søte lille butikken :D

Endelig

Egentlig så er det mye som er endelig nå!
Endelig er det helg og endelig er det lørdag, ikke minst, endelig er jeg tilbake på bloggen ;)
Av og til blir man litt borte for å holde på med andre ting, så er man plutselig tilbake igjen. Har det skjedd noe spennende i mellomtiden.

I dag var det slappeavlørdag med reker, vin og venninne.

 

Jeg liker ikke kaffe, jeg bare later som


Hei, jeg heter Marianne, er voksen (30 år) og liker ikke kaffe. Det er flere av oss...
Mange må ha en kaffe for å komme i gang om morgenen, egentlig jeg også. Det er bare at jeg ikke er så glad i kaffe. Jeg kan ikke sette på kjelen om morgenen og nyte en kopp med sort gull. Jeg liker det bare ikke!

Dette kan på sett og vis være et problem, både når man jobber som grafisk designer og eier egen bedrift. Man blir jo invitert på kaffe hele tiden. Så er det likosm litt høflig å takke ja, og sitte der og sippe til koppen sammen. Har man ikke annet å snakke om så kan man hvertfall rette tema mot innholdet i kaffen.Men jeg liker kaffe latte, for ikke å snakke om kaffe mocca! Men man må være litt "fornuftig" så det blir latte til daglig og mocca til spesielle anledninger.
Jeg ber alltid om å få latten min ekstra varm, uten skum. For man må jo så klart ha litt spesielle preferanser når man bestiller kaffen sin, det er en del av det urbane ;)
Det er egentlig ikke så lenge siden jeg begynt å drikke latte heller. Det begynte med at jeg ba om en enkel kaffe mocca med dobbel sirup. Altså masse sjokolade og en eller annen søt sirup som f.eks karamell. Dette holdt jeg på med lenge, for jeg kunne enda kjenne kaffesmaken gjennom alt det søte. Ikke spør meg om hvorfor jeg tvang dette i meg, det var vel i et forsøk og håp om å bli voksen?

Etter hvert kunne jeg kutte ned på det søte, og nå er jeg hvertfall der at jeg kan si ja takk til en kaffe når vi er i kundemøter i det minste! Men jeg bøtter ikke nedpå med en kanne kaffe om dagen. Et sted går grensa  ;)

 

_______________________
Igjen må jeg takke for stemmer jeg har fått på det store dykket.
Men jeg trenger litt flere, er bare noen få stemmer unna nå, og setter stor pris på å få litt hjelp fra dere. Klikk på linken og stem på meg, dere kan stemme fra forskjellige ip adresser. Så stem fra jobb, fra hjemme, fra mobilen, fra... ja der det måtte dukke opp forskjellige nett!
Tusen takk :D

 

 

 

Wordfeud

Har du hengt deg på den store bølgen med Wordfeud. Jeg ble "lurt" så det har jeg gjort.
Jeg måtte jo finne ut hva dette spillet absolutt alle sannet om var. Det jeg burde ha skjønt lenge før jeg lasta det ned var jeg jeg suger i scrabble.Så langt har jeg vel spilt 30-40 spill og tapt samtlige.
Så hvis du virkelig vil vinne i Wordfeud er det bare å spille mot meg.... :S

Jeg sier som F.R. David: Words dont come easy to me.

F.R. David: Words (Original Version)


__________________________________

Noe litt hyggeligere er tusen takk til alle som stemmer på meg i Det store dykket!
Blir så glad for alle stemmene.


 

Den STORE konkurransen

Det er hele tiden konkurranser som floerer på internett, og jeg er jo med på dem, omtrent alle sammen ;)
Min siste konkurranse er "Det store Dykket", man kan vinne et dykk ned til Titanic, men først er det delfinaler hvor man kan vinne en TV. Hvis du hadde sett min tv skjønner du hvorfor jeg trenger en ny. Den bygger ca 3 meter bak. Altså ikke noe flatskjerm her i gården....Derfor blir jeg veldig glad om du trykker HER og stemmer på meg.
Du må gjerne dele den på facebook også, så blir jeg ekstra glad ;)

...nå med purre og champinjong

Om jeg får si det selv så er jeg veldig god på å lage supper ;)
Jeg lager det i stort sett alle smaker og varianter. Det smaker godt, er billig og ikke minst superenkelt å lage. Så klart fra bunnen.
Nå tror jeg at jeg har prøvd de fleste varianter som er å lage, så denne gangen slo jeg sammen to smaker. Purreløk og champingjong. Ble veldig bra smak :)

Mange tenker nok at supper ikke er middag og at man ikke blir mett av det. Men man kan fint mette 3-4 personer på en blomkål. Man får i fløte og suppen metter mer. Server også med litt varmt brød og smør hvis du vil ha litt mer "mat" i det.

Fremgangsmåte:
Smelt 2 gode ss smør i en gryte, ha i ca 2 ss mel. Rør dette godt sammen så det ikke blir klumper. Begynn å ha i ca 1 dl vann. Rør rundt, får bort klumper. Ha i litt mer vann og rør og litt mer vann til det blir en tynnere masse i "suppekonsistens"

Brun purreløken og soppen. Krydre til med salt og pepper nå. Når det har fått passe farge har du grønnsakene oppi suppa. La alt koke seg sammen og sette smak.

FERDIG! :D

 

To jenter og en flaske rødvin

I går var det slappe av kveld med en god venninne og en flaske rødvin.
Det er kjekt å tenkte på at man ikke skal gjøre så mye, stresse hit eller dit. Rekke en fest, kle på seg, putte på stæsj. Bare lage litt god mat, åpne en vin og sittte og sladre til langt på natt.

Jeg har hatt veldig mye å gjøre den siste uka, som betyr at å legge ut ting her på Hverdagseventyr blir nedprioritert :) Men jeg er veldig fornøyd med det jeg har gjort. Masse å gjøre på designbyrået, pluss at jeg har hatt en del fotooppdrag den siste uka. Klart jeg synes det er gøy, så jeg skal absolutt ikke klage!

I dag er det herlige søndag. Jeg er på vei ned på treningstudio. Skal ha en time med bodycombat, og prøve å slite ut mine venninner. Syes de trener for lite, så jeg må jo dra de litt med ;)
Ønsker alle en fortreffelig sønda!


// Uklart bilde av et glass vin hører så klart med til historien ;)

Minimonstere

De siste to dagene har  gått i ett. Jeg har vært på barnehagefotografering for Monsterfoto og tatt bilder av mange søte små.
Det tar så klart litt tid, ikke alle som synes det er like stas å bli tatt bilde av, men så har man også de barna som elsker å være forran kamera og poserer villig og man skulle tro de ikke hadde gjort annet. Morro er det hvertfall med disse søte små.

 Jeg kan ikke vise fotografiene av minimonstrene uten foreldrenes samtykke, men det ble masse flotte bilder. Store øyne, glade smil, alvorlige ansikter og litt tårer. Det ble en god blanding av det meste fra barna. Jeg liker slike jobber, der er fargerike.
Til tross for grått vær og litt regn, ble det bra til slutt!
 

 

 

Julekort

Oioioi, vi er i november allerede. Etter november kommer desember, i desember sendes det ut julekort! Har du begynt å tenke på julekort? Det har egentlig ikke jeg, men noen av mine kunder på Monsterfoto har det. Så i helga var det julekortfotografering!

Jeg lagde også et eksempel på julekort. Tror ikke familien jeg tok bilde av blir å gå for denne varianten. Men jeg liker å lage litt andre ting, så antar at mitt eget julekort blir noe i denne stilen.
Det er forresten en av grunnene jeg ser fordelen med å ha barn. At man har et lite (sjarmerende) ansikt man kan sende rundt til venner og familie.
 

 

hits